Transport

Toate produsele vor fi expediate catre consumator la 1-5 zile lucratoare de la efectuare comenzii. Comenzile plasate vineri, vor fi expediate cel mai devreme luni. Comenzile plasate sambata si duminica, vor fi expediate cel mai devreme luni.


Iaia și Grăunța (iaia.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Curier, Livrare in 1-2 zile de la trimiterea coletului. Termen procesare comanda:1-5 zile lucratoare. Taxa transport 18.5 RON  la plata in sistem ramburs sau euplatesc.ro. In cazul in care localitatea de livrare nu este in acoperirea curierului, fiind necesara efectuarea de kilometri suplimentari, costul transportului prin curier se va modifica, valoarea acestuia urmand a fi comunicata catre client inainte de expedierea comenzii.

Comenzile peste 97 lei beneficiaza de transport gratuit prin Curier (GLS). Sunt exceptate de la aceasta regula, comenzile care includ produse ale altor furnizori decat Iaia si Graunta. De asemenea, in conditiile in care adresa de livrare presupune efectuarea de km suplimentari din partea furnizorului de curierat, comenzile vor fi trimise prin Posta Romana.