Livrare si transport

Iaia și Grăunța (iaia.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Ridicare personala, Livrare in 1-2 zile, Livrare gratuita (ridicare din Otopeni)
  • Posta Romana, Livrare in 3-5 zile de la trimiterea coletului, 11 RON la plata in sistem ramburs
  • Posta Romana, Livrare in 3-5 zile de la trimiterea coletului, 5 RON la plata cu transfer bancar sau Paypal
  • Curier, Livrare in 1-2 zile de la trimiterea coletului 17.5 RON - la plata ramburs. In cazul in care localitatea de livrare nu este in acoperirea curierului, fiind necesara efectuarea de kilometri suplimentari, costul transportului prin curier se va modifica, valoarea acesteia urmand a fi comunicata catre client.
  • Curier, Livrare in 1-2 zile de la trimiterea coletului 14 lei - la plata cu transfer bancar sau Paypal. In cazul in care localitatea de livrare nu este in acoperirea curierului, fiind necesara efectuarea de kilometri suplimentari, costul transportului prin curier se va modifica, valoarea acesteia urmand a fi comunicata catre client.

Comenzile peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit prin Curier (Cargus/Urgent). Sunt exceptate de la aceasta regula, comenzile care includ produse ale altor furnizori decat Iaia si Graunta. De asemenea, in conditiile in care adresa de livrare presupune efectuarea de km suplimentari din partea furnizorului de curierat, comenzile vor fi trimise prin Posta Romana.

Toate produsele vor fi trimise catre consumator la 1-4 zile lucratoare de la efectuare comenzii. Comenzile plasate vineri, vor fi expediate cel devreme luni. Comenzile plasate sambata si duminica, vor fi expediate cel devreme luni.